Onze missie

Onze tuinkruiden worden op een duurzame manier geteeld. Dat levert niet alleen de lekkerste maar ook de sterkste plantjes die met een beetje liefde overleven in je tuin.

icon duurzaam gekweekt

Duurzaam gekweekt

We kweken kwaliteitsplantjes waar je lang van geniet met zo weinig mogelijk impact voor onze planeet.

heerlijke smaak

Heerlijke smaak

We experimenteren continue om onze producten en teelt technieken te verbeteren. Want liefde gaat door de maag.

open en transparant icon

Open & transparant

We zeggen wat we doen, en doen wat we zeggen. Daar staan we voor. En dat is gewoon hoe we graag werken.

herbachef kas
herbachef familie bedrijvigheid

Familie bedrijvigheid

Ons tweede generatie bedrijf heeft een oppervlakte van 18 hectare waarvan 14 hectare serres om de plantjes in te telen. Oorspronkelijk teelden we 100 % azalea’s maar de laatste 10 jaar hebben we ons assortiment uitgebreid en telen we ook kruiden en rhododendron.

2,000,000

Kruiden per jaar

1,000,000

Azalea's per jaar

400,000

Rhododendron per jaar

Ons product in je winkel? Dat kan!

Contacteer ons
natuurlijke beschermers

Natuurlijke beschermers

Om ziekten en plagen te voorkomen zetten we natuurlijke beschermers in zoals natuurlijke vijanden (beestjes) en versterkende natuurlijke voedingsmiddelen. Zo houden wij alles bio!

circulair watergebruik

Circulair watergebruik

Het water dat gebruikt wordt tijdens de teelt wordt opgevangen en natuurlijk gereinigd met een zandfilter. Zo gaat niets verloren en hebben onze plantjes altijd voldoende en goed water.

zuinig met energie

Zuinig met energie

Onze kruiden zijn koud gekweekt, maar dat betekent niet dat we geen energie nodig hebben. Dus kiezen we ook voor verantwoorde energievoorzieningen. Zo produceren onze zonnepanelen gemiddeld 75 kW per dag.

inventieve verpakking

Inventieve verpakking

Voor elk plantje een potje. Maar natuurlijk niet zomaar een potje. Onze verpakking wordt geproduceerd uit 100% gerecycleerd materiaal en kan 100% gerecycleerd worden.

Duurzaam
& gezond

"Onze focus op duurzaam levert ons 2 certificaten op waarop we best fier zijn.
GlobalGAP logo

GlobalGAP

Voedselveiligheid, duurzaamheid en kwaliteit: het GlobalGAP-certificaat laat zien dat we voldoen aan wereldwijd geldende strenge eisen op het gebied van hygiëne, waterkwaliteit en de temperatuur en luchtvochtigheid in de kassen.

BIO label icoon

BIO label

We beantwoorden aan de zeer strikte normen van de biologische landbouw. Al onze kruiden worden gekweekt zonder pesticiden, chemische- of kunstmatige meststoffen. Een garantie voor kwaliteit op je bord.

Andesch Flower

Hier bloeit iets! Andesch Flower is gespecialiseerd in het kweken van azaleastruiken en azalea’s op stam. Al meer dan 15 jaar beschikken we over een MPS certificaat, wat een erkenning is voor onze focus op duurzaam telen en kwaliteit.

My Home is my Castle

De groenblijvende en uitbundig bloeiende rhododendron plant is beschikbaar in vele kleuren. Je vind onze rhododendrons in de winkel terug onder het consumenten label ‘My Home is my Castle’.

Meer info